Varning!

Tillbaka

Varning!

Författare: Neil Strauss
Titel: Varning!
Genre: Fakta
ISBN: 978-91-86369-11-8
Antal sidor: 480
Utgivningsdag: 2011-05-25

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

I Varning! har Neil Strauss träffat allt ifrån viltjägare till undergångssekterister för att hitta den ultimata överlevnadsstrategin. Han har provat skyddskläder, säkerhetsutrustning och självförsvar. Det finns mycket att tänka på vid såväl strömavbrott som ragnarök. Men boken är inte bara en katastrofhanteringsmanual. Den är också en välskriven och intressant skildring av livet i väst efter den 11 september 2001 en tillvaro som präglats av paranoida föreställningar och skrämseltaktik. Har nya regler och ändrade rutiner verkligen gjort oss tryggare eller är det tvärtom? Och vilken plats får den enskilda individen bland miljoner potentiella offer och massiva säkerhetspådrag?
Bara en sak är säker: Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva.

Neil Strauss är amerikansk författare och skribent som vunnit många läsare med titlar som Att älska som en porrstjärna, Den långa vägen ut ur helvetet och The Dirt. I sin nya bok kombinerar han den undersökande journalistiken från Spelet med det galna persongalleriet från sina biografier. Så bunkra upp med extra batterier till ficklampan, kryp ner under täcket och läs Varning! Allt annat vore en katastrof.

Sagt om boken:
Neil Strauss är en av världens bästa skribenter. Han skulle kunna göra ett parti plockepinn läsvärt.
Borås Tidning

”Världen är i kris. Behöver du en flyktplan för nödsituationer är det den här boken du ska läsa.”
Rolling Stone

”Neil Strauss har bemästrat den professionelle amatörens konst. I Varning! lyckas han hitta humorn i en annars skrämmande tid, med kvickhet, klokhet och många gånger hysteriskt roligt resultat. ”
MAXIM

”Strauss skriver så inkännande att man känner att man själv yttrar orden, texten tycks veckla ut sig själv och forsa som rinnande vatten.”
Dalarnas Tidning