Vänskapsband

Tillbaka

Vänskapsband

Författare: Elizabeth Noble
Titel: Vänskapsband
Översättare: Ylva Stålmarck
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86969-34-9
Antal sidor: 400
Utgivningsdag: 2012-05-23

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Eve Gallagher lämnar England för ett nytt liv i New York och hon ser framför sig en hektisk storstadstillvaro där varje dag är ett äventyr. Det börjar bra, hon inreder lägenheten på Upper East Side, shoppar och njuter av New Yorks puls. Men snart upptäcker hon att livet där inte riktigt är som ett avsnitt av Sex and the City.

Eve känner sig ensam, mer ensam än hon någonsin varit. Och vad hon mest av allt behöver är en vän. Lyckligtvis bor Eve i ett hus där det döljer sig en berättelse och en möjlighet till vänskap bakom varje dörr.

I lägenhet 6A bor Jason Kramer. Han tvivlar på sin kärlek till sin fru och har istället börjat intressera sig för grannen, den vackra Rachael Schulman i 6B. En annan granne, Trip Grayling, är van att få som han vill. Men när han förälskar sig Emily Mikanowski vänds hans värld upp och ned. För honom är det kärlek vid första ögonkastet, från hennes sida är däremot intresset svalt. Inte förrän hon i sin tur lär känna den blyga grannen Charlotte lär Emily sig värdet av romantik i tillvaron.

Drömmar går i uppfyllelse och hjärtan krossas, men ingen lämnas oberörd när husets hemligheter kommer upp till ytan.

Elisabeth Noble bor i New York med man och två barn. Hon har tidigare skrivit flera bästsäljare, bland annat Vad mina döttrar bör veta som blev en stor succé i Sverige. Vänskapsband är hennes femte roman.

Om författaren
Fotograf: Ward-Ricke
Elizabeth Noble

Läs mer om författaren

Böcker av författaren