Vägra följa John

Tillbaka

Vägra följa John

Författare: Anneli Påmark och Carl Österberg
Titel: Vägra följa John
Genre: Personlig utveckling
ISBN: 9789175791678
Antal sidor: 399
Utgivningsdag: 2016-08-24

Ladda ner omslag

Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration inifrån dig själv, får du kraft att gå från ord till handling.

Vägra följa John är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du drömmer om och längtar efter. Bokens budskap och konkreta råd, som tusentals läsare lovordar, vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Här vägleds läsaren till att förstå varför vi människor gör som vi gör i stället för som vi egentligen, innerst inne vill.

Efter att dramatiskt ha förändrat sina egna liv visar nu författarna hur du kan ta genvägen till ett annat sätt att leva, som är tillgängligt för alla. Vägra följa John är en inspirerande guide till hur du kan leva livet fullt ut, och den lämnar ingen oberörd.

Sagt om boken:
”Jag är djupt imponerad och övertygad om att boken är en av de bästa som skrivits inom området personlig utveckling! Jag har själv länge funderat på att skriva en bok i ämnet men skrinlägger nu dessa planer.”
Jan Oleby, legitimerad läkare

”På samma sätt som böcker av till exempel författarna Wayne W. Dyer och Tony Robbins är Anneli Påmarks och Carl Österbergs bok Vägra följa John fantastiskt lärorik, tankeväckande och till och med paradigmförändrande. Författarna har fått med mer än allt!”
Pia Hellertz, filosofie doktor, socionom och psykoterapeut

”Står du i ett vägskäl? Vill du förändra ditt liv? Då ska du läsa Vägra följa John!”
Alina Carlsson, frilansjournalist och bloggare

Om författaren
Fotograf: Jeanette Stendahl Ladda ner pressbild
Anneli Påmark och Carl Österberg

Läs mer om författaren

Böcker av författaren