Vad mina döttrar bör veta

Tillbaka

Vad mina döttrar bör veta

Författare: Elizabeth Noble
Titel: Vad mina döttrar bör veta
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86369-57-6
Antal sidor: 400
Utgivningsdag: 2011-01-26

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

När Barbara får veta att hon har cancer ställs hon inför den svåra och smärtsamma uppgiften att ta farväl av sina fyra döttrar. Men hur ska hon hitta orden?
Barbara beslutar sig att föra dagbok och skriva ett personligt brev till var och en av döttrarna. Där uttrycker hon både sina förhoppningar och rädslor och berättar om sina egna drömmar och hemligheter. Hon skriver ända in i det sista.
När begravningsdagen kommer samlas de fyra systrarna, alla med sina egna problem att ta itu med. Jennifer är nära att kvävas i sitt olyckliga äktenskap. Lisa lever i ett till synes bra förhållande, men något lurar under ytan. Amanda reser runt i världen och ser nya spännande platser men känner sig ändå inte riktigt nöjd. Hannah, tonåringen, är på väg in i vuxenvärlden, med allt vad det innebär.
Systrarna står inför ett utmanande år, med omtumlande upplevelser och nya insikter i hur det är att vara kvinna och syster, utan att ha en mamma att vända sig till för råd och tröst. Med Barbaras brev och dagbok till stöd söker systrarna en ny riktning i livet och finner styrka och gemenskap hos varandra.

Om författaren
Fotograf: Ward-Ricke
Elizabeth Noble

Läs mer om författaren

Böcker av författaren