Underkastelse: en sexuell självbiografi

Tillbaka

Underkastelse: en sexuell självbiografi

Författare: Sophie Morgan
Titel: Underkastelse: en sexuell självbiografi
Översättare: Havianna Polman
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-87319-65-5
Antal sidor: 336
Utgivningsdag: 2013-09-23

Ladda ner omslag

Sophie Morgan skulle kunna vara nästan vilken ung kvinna som helst. Hon är en journalist i trettioårsåldern, är intelligent, hade en lycklig barndom och betraktar sig som feminist. Men på ett vis skiljer hon sig från de flesta andra. I sängkammaren vill hon bli dominerad, släppa all makt över sin kropp för att ge sig helt till mannen och på så sätt skänka dem båda maximal njutning.

Underkastelse – en sexuell självbiografi är Sophies egen historia om hur hon upptäckte sin sexuella läggning och kom att ägna sig åt alltmer avancerade lekar. Ärligt och osminkat berättar hon om den endorfinkick hon fick när hon första gången upplevde underkastelse och sedan bara ville ha mer. Hon beskriver bestraffning, förödmjukelse och smärta hon inte hade kunnat föreställa sig – alltsammans frivilligt, allt för att uppleva njutning.

Provocerande, häpnadsväckande ärligt och utan att vika för det psykologiskt motsägelsefulla berättar Sophie Morgan med värme och humor om en till synes paradoxal sida av mänsklig sexualitet.

Om författaren
Sophie Morgan

Böcker av författaren