Under Vintergatans alla stjärnor

Tillbaka

Under Vintergatans alla stjärnor

Författare: Camilla Davidsson
Titel: Under Vintergatans alla stjärnor
Genre: feelgood-roman
ISBN: 978-91-7579-065-7
Antal sidor: 298
Utgivningsdag: 2015-03-18

Ladda ner omslag

Utarbetad flyr Emma karriärjobbet i Stockholm för att söka lyckan i London. Där bor Eric, amerikanen hon är förälskad i. Förhållandet blir passionerat men utvecklas inte som hon tänkt sig. Av en tillfällighet hör hon talas om en tusenårig pilgrimsled i Spanien och får för sig att den är vad hon behöver för att reda upp sitt liv. Med sina gamla träningsskor och en ryggsäck packad med lite av varje tar hon sig an de åttio milen till Santiago de Compostela.

Under långa dagar till fots tvingas hon konfrontera sitt förflutna. Längs vägen möter hon en rad färgstarka personer från olika delar av världen och oväntade vänskapsband uppstår. Emmas infall utvecklas till en omvälvande resa som får henne att ifrågasätta sina livsval och allt hon trott på.

Under Vintergatans alla stjärnor är en intelligent feelgood-roman och första delen i trilogin om trettioettåriga Emma och hennes sökande efter kärlek, lycka och meningen med livet. Det är också berättelsen om hur en tusenårig pilgrimsled kan vara början på något nytt.

Sagt om boken
”Stark, gripande och tänkvärd! Betyg 5 av 5.”
Bloggen Jennies Boklista

”Intelligent feelgood om att våga lyssna på sin inre röst (och hitta sin egen väg genom livet).”
Bokbloggen Bibliophilia

”En imponerande debutbok som fångar från första raden. … jag vill läsa mer av författaren Camilla Davidsson. Läs boken och håll utkik efter fler böcker av denna författare! ”
Kim M Kimselius, författare och bloggare

”En bok som tog sig rakt in i hjärtat. Så det kan inte bli annat än full pott. En solklar femma som spred ljus i min regniga vardag. Läs den!”
Bokbloggen Autumnleaf

”Åh vad det är härligt att läsa feelgood! Speciellt välskriven sådan som man knappt kan lägga ifrån sig. … Boken är verkligen en feelgood och samtidigt som den handlar om allvarliga saker så är den lättillgänglig och rolig.”
Bokbloggen Pocketlover

”Det är skön och smart feelgood som jag tror många kan känna igen sig i.”
Bokbloggen Hyllan

”Betyget blir 4,5 av 5 eftersom den här boken är en riktig liten pärla.”
Bloggen Bokhuset