Trogen hustru sökes

Tillbaka

Trogen hustru sökes

Författare: Robert Goolrick
Titel: Trogen hustru sökes
Genre: Historisk spänningsroman
ISBN: 978-91-86969-46-2
Antal sidor: 304
Utgivningsdag: 2012-10-24

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Internationell bästsäljare som är utgiven på 27 språk!

En framgångsrik affärsman sätter in en annons i en dagstidning i Chicago. Han är på jakt efter en trogen hustru. Inom kort får han svar från en kvinna som beskriver sig själv som enkel och ärlig. Men hon visar sig vara allt annat än just det. Hennes hemliga plan är att gifta sig med mannen och sedan döda honom, sakta och omsorgsfullt, så att hon sedan kan leva livet som välbärgad änka. Vad hon inte alls räknat med är att mannen har egna planer …

Romanen utspelar sig 1907 i en snöig avkrok i Wisconsin. Huvudpersonerna Catherine och Ralph är båda känslomässigt skadade av upplevelser i det förflutna och deras motiv till att ingå äktenskap är ytterst olika. En av personerna måste bort, men vem?

Trogen hustru sökes är en internationell bästsäljare som sålt över 700 000 ex bara i USA. Utgiven på 27 olika språk. Romanen är en riktigt dramatisk sidvändare där spänningen hålls vid liv fram till sista sidan.

Sagt om boken
”Förtrollande.”
Chicago Sun

”Robert Goolrick håller läsaren på sträckbänken ända till sista meningen. Mycket bra historisk spänning med touch av dekadens, mörker, sex och ensamhet.”
En bokcirkel för alla

”Bra hela vägen till det gripande slutet.”
USA Today

”Flödar över av spänning…proppfull med sinnrika vändningar och överraskningar från början till slut.”
Boston Globe

Om författaren
Ladda ner pressbild
Robert Goolrick

Läs mer om författaren

Böcker av författaren