Tjugo år till dig

Tillbaka

Tjugo år till dig

Författare: Anna Lönnqvist
Titel: Tjugo år till dig
Genre: Roman
ISBN: 9789175792439
Antal sidor: 288
Utgivningsdag: 2017-10-18

Ladda ner omslag

HUR LÅNGT BORT MÅSTE MAN ÅKA FÖR ATT HITTA SIG SJÄLV?
Efter en turbulent sommar bestämmer sig Linn för att lämna Stockholm och åka upp till Abisko – trots att hon knappt äger en ryggsäck, än mindre ett par vandrarkängor. Men i den friska fjälluften kanske hon kan få tillbaka livsglädjen som hon tappat bort i sin jakt efter lycka.

På fjällstationen arbetar Joel. Han har bara en önskan i livet, men den gick i kras då exflickvännen svek. När Linn kliver av tåget får han en smärre chock. Hon är ju kvinnan han träffade på en korridorsfest tjugo år tidigare och aldrig riktigt kunnat glömma.

Är det ödet som gör att deras vägar korsas på nytt? Eller är det så att man rår över sitt eget öde och väljer om man vill vara lycklig eller inte? Under några omtumlande och dramatiska septemberdagar tvingas Linn och Joel söka djupt inom sig för att hitta svaret.

Sagt om boken:
”Tjugo år till dig lindade mig kring sitt lillfinger med den oemotståndliga kombon av feelgood, romantik och norrländsk fjällmiljö.”
BOKTOKIG

”Tjugo år till dig är en skickligt skriven relationsroman om att våga möta det som skaver, om att våga ta nya vägar, in i kärleken och ut ur mörkret …”
DAGENSBOK

”Hennes beskrivning av de mäktiga fjällen, den rena luften och en omgivning som i sig själv tycks ha en förmåga att läka sargade själar är imponerande.”
DAST MAGAZINE

”Anna Lönnqvist skriver med oerhörd skärpa och inlevelse, det är feelgood på hög nivå!”
LINDAS BOKHYLLA

Om författaren
Fotograf: Magnus Östh Ladda ner pressbild
Anna Lönnqvist

Läs mer om författaren

Böcker av författaren