The Dirt – Bekännelser ifrån världens mest ökända rockband

Tillbaka

The Dirt – Bekännelser ifrån världens mest ökända rockband

Författare: Neil Strauss
Titel: The Dirt – Bekännelser ifrån världens mest ökända rockband
Genre: Biografi
ISBN: 978-9185625-82-6
Antal sidor: 600
Utgivningsdag: 2008-03-12

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

”Det är trots allt biografiernas biografi och en bok man bör ha läst.”
Sundsvalls Tidning

Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whisky och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv – det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror.
Och det är bara början…

I The Dirt: Bekännelser från världens mest ökända rockband drar fyra ökända rockstjärnor den klassiska rock´ n´ roll-myten i egen whiskyindränkt tappning. Och de tvekar inte att göra sin egen historia mer spännande med alla tillgängliga medel.

”Utan tvekan den mest detaljerade redogörelsen som någonsin skrivits om kickarna och riskerna i att vara rock´n´roll-stärna. Fullständigt fängslande och totalt motbjudande.”
Rolling Stone