Synda

Tillbaka

Synda

Författare: Sylvia Day
Titel: Synda
Översättare: Helen Ljungmark
Genre: Romance
ISBN: 978-91-87319-49-5
Antal sidor: 301
Utgivningsdag: 2013-05-20

Ladda ner omslag

Downton Abbey med förförisk tvist!

En ung man tvingas sälja sin kropp för pengar. En oskyldig lady blir vittne. När de möts på ett skepp många år senare dras de till varandra av en oemotståndlig attraktion …

När Jessica Tarley återigen möter den mystiske Alistair Caulfield dröjer det inte länge förrän hon inser att hon inte kan stå emot honom. Efter ett långt och passionslöst äktenskap lockar han fram en lust och ett begär som hon inte trodde att hon kunde känna. De inleder en ohämmad och mäktig erotisk relation långt ute till havs på ett skepp som ska ta dem över Atlanten. Men är deras kärlek tillräckligt strak för att överleva i den verklighet som väntar dem?

Synda en varm berättelse i förförisk 1800-talsmiljö, om en ung kvinna som vågar trotsa samhällets förväntningar genom att leva ut sin längtan, och på så vis upptäcker en ny sida av livet – och sig själv.

Sylvia Day är en New York Times-bästsäljare. Hennes romaner har översatts till över trettio språk och Synda har beskrivits som Jane Austen möter Fifty Shades.

Sagt om boken:
”Sylvia Day utplånar konkurrensen i genren. Unik och oförglömlig.”
Joyfully Reviewed

”Den självklara mästarinnan av ömsint romantik. Hennes böcker är en lyx som varje kvinna förtjänar. När du ser hennes namn, bara KÖP boken!”
The Romance Studio