Svart cirkel

Tillbaka

Svart cirkel

Författare: Jonas Moström
Titel: Svart cirkel
Genre: Deckare
ISBN: 9789185625215
Antal sidor:
Utgivningsdag: 2007-06-13

Ladda ner omslag

”Moström vet hur han ska hålla spänningen uppe.”
Borås Tidning

Rick Johnson, sångaren i ett av världens mest berömda band, påträffas död på sitt rum på hotell Knaust i Sundsvall. Kommissarie Jonas Axberg, som egentligen ha nog med sina egna bekymmer, påbörjar en utredning som pekar på ett obehagligt förflutet hos rockstjärnan. Vad är det som nu, efter så många år, har hunnit ifatt Rick? Och varför fann polisen honom skjuten med en porrtidning, med namnet Eva skrivet mitt på uppslaget? Det finns ett vittne, som kan ha sett mördarens ansikte. Problemet är bara att hon ligger i koma på Sundsvalls sjukhus…

Jonas Moströms andra bok om kommissarie Axberg och läkaren Jensen är en suggestiv och tät kriminalroman. Vilka krafter driver en person som utnyttjar en individ i beroendeställning och tvingar henne att begå värsta tänkbara brottet – att mörda en annan människa?

Svart cirkel är rappt skriven, väl berättad och en riktigt spännande bok.”
Ölandsbladet

”Att Axberg kommer att bli lika populär som sina kollegor Wallander och Van Veeteren förstår man redan efter ha läst några kapitel i boken. Jag sträckläste den. Det kommer ni också att göra.”
Länstidningen i Östersund

”Andra boken om kommissarie Axberg och läkaren Jensen är minst lika genialisk som förra boken. Frågan är om jag har läst så många bättre deckare?”
Örnsköldsviks Allehanda

Jonas Moström är författare och läkare. Han är född 1973 och bor i Stockholm med Rebecka och deras två barn.

Läs mer-material längst bak i boken.