Sthlm Confidential

Tillbaka

Sthlm Confidential

Författare: Hanna E Lindberg
Titel: Sthlm Confidential
Genre: Spänningsroman
ISBN: 978-91-7579-117-3
Antal sidor: 347
Utgivningsdag: 2015-09-16

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Lennie Lee driver en framgångsrik skandaltidning, har en lyxlägenhet på rätt adress och är ständigt omgiven av vackra kvinnor. Men plötsligt händer något. Upplagan rasar. Vännerna vänder sig bort. Allt pekar obönhörligt neråt när han får i uppdrag att fixa århundradets fest åt en affärsman. Pengarna räcker för att lösa alla hans problem – om han överlever.

Solveig Berg är en ung journalist som efter ett ödesdigert misstag hamnat i kylan och förlorat jobbet. Tomheten och ensamheten väcker svarta minnen till liv och hon gör vad som helst för att komma tillbaka.

När modellen och bloggaren Jennifer Leone hittas död korsas deras vägar och en otäck kedja av händelser tar fart.

Sthlm Confidential är en oavbrutet underhållande spänningsroman som utspelar sig mellan glittriga finkrogar och krisande tidningsmagasin. Boken handlar om jakten på bekräftelse och kärlek i ett samtida Stockholm och ställer frågan: Vem kan du egentligen lita på i ett spel utan regler?

Sagt om boken
”En tät och spännande historia om jakten på bekräftelse. Lägg till dekadens och ond bråd död – och sträckläsningen är ett faktum.”
Cissi Wallin

”Författaren beskriver en miljö som de flesta av oss aldrig möter och kanske inte ens kan föreställa oss. Till och med är det nog så att många förfasar sig över det sättet att leva. Kroglivet. Det ganska ytliga livet. Framgång kan mötas i Facebookgillanden, i utseende och i förmånen att få gå före i krogkön.”
Nisse Scheman, Dast Magazine

”En mycket underhållande spänningsroman”
Bokbloggen Bokpar

”Boken är alltså hennes debut, men det kan man verkligen inte tro. Den känns så proffsig på alla sätt och vis, att jag har svårt att tro att det här är det första Lindberg ger ut.”
Boktanken

”Sthlm Confidential är en bok jag varmt rekommenderar. Nu får jag vänta otåligt på att Hanna E Lindberg ska komma ut med sin nästa bok. För med en sådan skrivartalang så är det självklart att det kommer fler (hoppas jag)… ”
Bokbloggen

Om författaren
Fotograf: Linda Alfvegren Ladda ner pressbild
Hanna E Lindberg

Läs mer om författaren

Böcker av författaren