Stella & Sebastian

Tillbaka

Stella & Sebastian

Författare: Jenny Leeb
Titel: Stella & Sebastian
ISBN: 978-91-85625-65-9
Antal sidor: 335
Utgivningsdag:

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

”Jenny Leeb kan skriva chick litt som få svenska författare!”
Magnus Utvik, Värnamo Nyheter

Belönad med guldpocket i kategorin årets mest sålda svenska roman på det årliga Pocketpartyt 2009.

Stella och Sebastian har varit ett par i åratal. De är det perfekta paret, som gjorda för varandra. Tror de i alla fall. När det blir tal som husköp och förlovning börjar Sebastian komma med en massa skumma bortförklaringar. Och mitt i allt trampar Stella snett på skivbolaget där hon jobbar. På en fest ”råkar” hon vara otrogen med en artist som hon har hand om… Hoppsan – både privat och professionellt.

Stella flyttar ut och återupptar livet som singel i storstan. Hon hänger med sina vänner på barerna runt Stureplan i Stockholm och fortsätter sin tacksamt okomplicerade romans. Trots snedsteget är hon och Sebastian dessutom fortfarande bästa vänner. Baksmällorna är många, men Stella njuter av la dolce vita.

Men så händer det oundvikliga: Sebastian träffar Anna och känner sig redo att inleda en seriös relation. Stella reagerar inte riktigt som Sebastian hade trott. Och för den delen reagerar Stella inte riktigt som hon själv hade trott heller…

Sagt om Jenny Leebs förra roman, Grevgatan 22:
”Underhållande, skön chicklitt. Coola Josefine blir direkt min favvokaraktär. Hon är självsäker, smart och rolig, men också sårbar. Det är glammigt och lyxigt, utan att kännas alltför ytligt.”
Vecko-Revyn

”Charmiga beskrivningar och en stundtals bitande ironi.”
Nerikes Allehanda

”En äkta Sex and the City-skildring som utspelar sig i Stockholms hetaste uteliv kring Stureplan.”
Frida

Om författaren
Fotograf: Eva Lindberg
Böcker av författaren