Skugghäxan

Tillbaka

Skugghäxan

Författare: Katerina Janouch
Titel: Skugghäxan
Genre: Roman
ISBN: 9789175792217
Antal sidor: 450
Utgivningsdag: 2017-03-22

Ladda ner omslag

Cecilia reser ensam till kärlekens stad Paris, där hon upplever ett oförglömligt romantiskt äventyr och tillbringar en vecka på egen hand långt från vardagen.

På planet hem möts hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän – en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än lätta – har försvunnit spårlöst.

Cecilia slungas in i oron över den saknade flickan, arbetet på förlossningen och de bekymmer som drabbat flera av medlemmarna i hennes stora familj.

Sökandet intensifieras och snart kryper det fram att Greta kan ha något med försvinnandet att göra – vad är det hon döljer?

Skugghäxan är den nionde delen i den omåttligt populära romanserien om barnmorskan Cecilia Lund.

Sagt om boken:
”Formatet är välbekant och handlingen vardagsnära (men lite mer spännande) och det är väl det som är tjusningen med Katerina Janouchs populära bokserie. Det är snabbläst verklighetsflykt med många igenkännande inslag. Det är få författare som känns så samtida som Janouch.”
hyllan

”När jag slår mig ner för att läsa boken är det som att träffa en kär gammal vän. Jag har blivit riktigt fäst vid Cecilia och hennes äventyr. … Allt beskrivet på ett mycket bra sätt som gör igenkänningsfaktorn hög.”
Ylva Kort och Gott

”En lättsam sommarbok, perfekt för hängmattan eller stranden.”
boktok73