Sigrids hemlighet (Släkten)

Tillbaka

Sigrids hemlighet (Släkten)

Författare: Karin Wahlberg
Titel: Sigrids hemlighet (Släkten)
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86067-64-9
Antal sidor: 352
Utgivningsdag: 2010-01-13

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Karin Wahlbergs gripande berättelse om Sigrid är andra delen i romanserien Släkten!

Sigrid har blivit tillsagd att se efter lillebror. Men när hon vaknar är han borta och trots att hon frågar både trälar och husfolk hittar hon honom ingenstans. Förtvivlan sliter i bröstet och när Sigrid äntligen hör broderns röst bryr hon sig inte om att ljudet kommer från skogen, den mörka och farliga. I bara särk och utan något på fötterna springer hon genom snåren, bort från tryggheten på gården och in i skogen. Där hittar hon till slut brodern. Men det är också där Sigrid råkar ut för något fruktansvärt. Något hon aldrig berättar för någon. Händelsen förändrar hela Sigrids liv, men är för alltid hennes hemlighet.

Sigrids hemlighet utspelar sig i början av 1000-talet i och omkring Sigtuna. I fokus står den tidlösa kärleken mellan föräldrar och barn, och den ständiga rädslan att förlora den man älskar. Karin Wahlberg har skrivit en medryckande och finstämd roman om livet kring Mälaren under perioden mellan vikingatid och medeltid.
Sigrids hemlighet är andra delen i romanserien Släkten. Karin Wahlberg är en av våra mest lästa författare och hennes böcker har sålt i otroliga 1,5 miljoner exemplar.

Om författaren
Fotograf: Kennet Ruona
Karin Wahlberg

Läs mer om författaren

Böcker av författaren