Sängläge

Tillbaka

Sängläge

Författare: Sarah Bilston
Titel: Sängläge
Genre: Roman
ISBN: 9789185625376
Antal sidor:
Utgivningsdag: 2007-11-14

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Quinn har hunnit bocka av de flesta av punkterna på listan över ”Den moderna kvinnans måsten före trettio”. Hon är en ung, smart och ambitiös advokat i New York och gift med en lika framgångsrik man. Till och med hennes graviditet går lekande lätt.

Men så uppstår komplikationer och läkarna ordinerar Quinn Sängläge under graviditetens återstående tre månader. Livet förändras totalt. Från att alltid ha haft en fulltecknad kalender sniglar sig nu tiden fram för Quinn. Vad ska hon hitta på för att inte bli tokig?

Quinns man har siktet inställt på karriären och syns knappt till. Uttråkad och ensam börjar hon fundera över sitt äktenskap och relationen till sin familj. Varför drabbar hon, en vuxen framgångsrik advokat, ständigt samman med sin mor – och förlorar varje gång? Varför är hon så hård mot sina systrar?

Från sitt Sängläge gör Quinn nya bekantskaper och erfarenheter som hon aldrig skulle ha gjort på advokatkontoret. Till slut inser Quinn vad hon vill få ut av sitt liv och vad hon önskar för det växande livet inuti henne.

“Jag skrattade högt och kunde inte lägga ifrån mig boken!”
Marian Keyes, författare till bl. a. Är det någon där?

”Ordinerar dig själv Sängläge så att du kan njuta av humorn och värmen i denna underbara roman.”
Elizabeth Nobel, författare till Bokcirkelns bekännelser

“Även om du aldrig varit gravid kommer du genast att fastna för denna beroendeframkallande bok.”
Plum Sykes, författare till Bergdorfsblondiner

Om författaren
Sarah Bilston

Böcker av författaren