Pensionatet vid världens ände

Tillbaka

Pensionatet vid världens ände

Författare: Camilla Davidsson
Titel: Pensionatet vid världens ände
Genre: Roman
ISBN: 978-91-7579-148-7
Antal sidor: 327
Utgivningsdag: 2016-01-20

Ladda ner omslag

På den tusenåriga pilgrimsleden till Santiago de Compostela finns ett talesätt att den verkliga resan börjar när du har återvänt hem.

Emma lämnar Caminon med förhoppningar om ett mer harmoniskt liv. Hemma i Stockholm väntar ett oemotståndligt jobberbjudande och flera sms från Eric, amerikanen som ett par månader tidigare lämnat henne för en annan kvinna. Trots sina föresatser tackar Emma ja till det prestigefyllda jobbet och snart ser tillvaron helt annorlunda ut än hon tänkt sig.

En oväntad resa blir början på en negativ spiral som slungar Emma tillbaka ner i det mörker hon försökt lägga bakom sig. Hon ser ingen annan utväg än att återigen fly. Denna gång till en plats så nära, men ändå så fjärran att den kunde ha legat vid världens ände.

Pensionatet vid världens ände är en fristående uppföljare till Under Vintergatans alla stjärnor. Böckerna ingår i en intelligent och tankeväckande feelgood-trilogi om en ung kvinnas väg mot inre utveckling.

Sagt om boken
”Stark, fängslande och väldigt bra! Betyg: 5 av 5”
Jennies Boklista

”Pensionatet vid världens ände är en fin roman och jag gillar att få fortsätta följa Emma, hon börjar kännas som en vän. ….Jag ser med spänning emot nästa del i serien. Jag vill veta hur det går för stackars Emma!”
Kattugglan