Om döda ont

Tillbaka

Om döda ont

Författare: Hans Koppel
Titel: Om döda ont
ISBN: 978-91-7579-013-8
Antal sidor: 264
Utgivningsdag: 2014-06-16

Ladda ner omslag

Möjligen inbillade hon sig. Hon fick lätt för sig saker. Som nu när hon stack nyckeln i dörren och kände att något inte stämde. Det var en svag känsla, flyktig och inte tillräcklig för att agera utifrån, men den fanns där. Mona öppnade och klev in. Föraningen växte till visshet, någon var i lägenheten.
– Hallå? ropade hon försiktigt och kikade mot vardagsrummet.
När hon såg kvinnan ryckte hon till och drog in luft vilket var opraktiskt eftersom hon inte fick till något skrik under den bråkdel av en sekund som hon ännu hade chansen.

En påse pengar på avvägar, en dansk nattklubbsdrottning utan skrupler och ett gammalt ouppklarat dödsfall. Allt korsar Calle Collins väg och snart är hans eget liv i fara.

Om döda ont är den tredje och avslutande psykologiska thrillern i Hans Koppels genrebrytande trilogi. De två tidigare är Kommer aldrig mer igen och Kom ska vi tycka om varandra.

Sagt om boken:
”Hans Koppel har med Om döda ont skrivit ytterligare en psykologisk thriller med skickligt hårdkokt driv och med ett persongalleri som går utanför de gängse standardnormerna för svenska deckare och thrillers.”
BTJ