Offline

Tillbaka

Offline

Författare: Anne Holt
Titel: Offline
Översättare: Margareta Järnebrand
Genre: Spänningsroman
ISBN: 9789175792187
Antal sidor: 432
Utgivningsdag: 2017-02-22

Ladda ner omslag

Hanne Wilhelmsen får högst oväntat besök av sin gamla kollega Billy T. som hon inte haft kontakt med på många år. Just då skakas de omgivande kvarteren av en kraftig explosion. En islamisk samlingslokal har sprängts och tjugotre människor mist livet.

En fundamentalistisk grupp säger sig stå bakom och skräcken hos Oslos invånare ökar för varje vecka som går, utan att polisen kommer närmare gärningsmännen. De verkar helt enkelt inte existera, vare sig i verkligheten eller på nätet. Hanne Wilhelmsen, som länge levt isolerad, har inlett ett nytt samarbete med norska polisen. Hon ser samband mellan dåtid och nutid – och insikterna skrämmer henne. Men de har bara sett början. Något ännu värre är på väg att hända.

Sagt om boken:
”En rasande spännande roman, som mycket skickligt speglar den verklighet vi numera lever i.”
Ingalill Mosander, Aftonbladet

”Bevisar återigen varför hon är en så populär deckarförfattare. Hon sätter fingret på samtidens rädslor utan att förenkla för mycket.”
Göteborgs-Posten

”Jag sträckläser och njuter ohejdat av hur Holt skickligt knyter ihop alla trådar, levandegör sitt rika persongalleri och rör sig mitt i vår nutid med svåra frågeställningar.”
Skånska Dagbladet

”Intelligent intrig, intressanta människoöden, mästerligt berättat och oavbrutet spännande.”
Expressen

Om författaren
Fotograf: Thron Ullberg
Böcker av författaren