Nattens begär

Tillbaka

Nattens begär

Författare: Sherrilyn Kenyon
Titel: Nattens begär
Översättare: Annika Rydén
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86369-25-5
Antal sidor: 348
Utgivningsdag: 2010-03-24

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Amanda Devereaux har en helt galen familj. Hennes mor och syskon är häxor och medier, och hennes tvillingsyster är vampyrjägare. Det gör att Amanda längtar efter ett lugnt, normalt liv med en vanlig pojkvän. Men så råkar hon hamna mitt i en attack som är riktad mot hennes syster, och vaknar hon upp fastkedjad vid en blond, snygg främling, Kyrian av Thracia.
Det visar sig snart att han är allt annat än en vanlig kille. Han är en Svart jägare, en odödlig krigare som jagar och utplånar vampyrer och daimoner. En passionerad och förbjuden attraktion uppstår genast mellan de båda och de måste snabbt hitta ett sätt att frigöra sig från varandra. Annars kommer de båda två att dö.

Nattens begär är första delen i en serie om de Svarta jägarna. Sherrilyn Kenyon är ett internationellt namn och en pionjär inom sin genre – vampyrromanen. Hennes böcker finns utgivna i över trettio länder och klättrar högt på bästsäljarlistorna.

Sagt om boken:
”Ge plats, Anne Rice. Kenyons serie om de Svarta jägarna förändrar formatet på vampyrromanen, och gör den coolare, mörkare och mycket mer lockande.”
Publishers Weekly

Om författaren
Sherrilyn Kenyon

Läs mer om författaren

Böcker av författaren