Mot fyren

Tillbaka

Mot fyren

Författare: Linda Skugge & Sigrid Tollgård
Titel: Mot fyren
Genre: Roman
ISBN: 9789175791739
Antal sidor: 227
Utgivningsdag: 2016-07-20

Ladda ner omslag

Det spontana intrycket är att Skugge och Tollgård är extremt roade av att skriva om precis allt som intresserar och irriterar dem. Att det hopkoket är läsvärt beror till stor del på skärpan i samtidsblicken och på en stundtals briljant stilistik. Svenska Dagbladet
Han som förbereder sig för katastrofen. Hon som skriver ner tänkbara samtalsämnen. Han som inte längre vet om han jagar sig själv eller någon annan. Hon som tycker att man ska tänka lite positivt, hennes karriär kan faktiskt bli hur framgångsrik som helst. De som lever för att läsa. Hon som ska stämma hela världen. Hon som hatade den hon blev. Och besten som kanske finns inom oss alla.
Mot fyren – jag vet inte vad jag ska göra med resten av sitt liv handlar om längtan efter att vilja överlämna sig till något som vi inte förstår. I en samling sekvenser får vi följa ett antal personer som alla kämpar med känslan av att ha tappat kontrollen. Boken är en sällsam, snarare än en traditionell, fristående fortsättning på romanen 1989- leva eller överleva.

Om författaren
Fotograf: Anna-Lena Ahlström Ladda ner pressbild
Linda Skugge & Sigrid Tollgård

Läs mer om författaren

Böcker av författaren