Mindful eating

Tillbaka

Mindful eating

Författare: Elin Borg
Titel: Mindful eating
ISBN: 978-91-7579-036-7
Antal sidor: 252
Utgivningsdag: 2014-08-20

Ladda ner omslag

Vill du äta bättre, må bättre och känna dig nöjd med din kropp?

Har du svårt att uppnå bestående förändringar?

Här börjar ett medvetet liv där du lär dig att lyssna på din kropp och tar kontroll över ditt ätande!

Den här boken riktar sig till dig som vill skapa ett bättre förhållningssätt till ditt ätande och till din kropp. Du kanske tycker att du äter för onyttigt, småäter för ofta eller att du helt enkelt äter för mycket? Kanske försöker du kompensera ditt ätmönster med bantningskurer eller överdriven träning?

Mindful eating hjälper dig att bryta negativa mönster och ger dig en mängd verktyg för att bygga ett nytt, hälsosamt ätande. Här ligger bland annat fokus på varför vi äter som vi gör och varför vi väljer att äta i vissa situationer. När du blir medveten om detta blir det lättare att förstå ditt ätbeteende och förändra det i den riktning som just du vill.

Mindful eating innehåller guidade övningar samt en mängd material som hjälper dig att utveckla medvetenheten kring ditt förhållande till mat.

 

Här kan du som köpt boken Mindful eating ladda ner bokens ljudfiler:  http://well-aware-ness.se/ljudfiler-till-boken-mindful-eating/

Använd det lösenord som finns i boken. Vid problem med nerladdning eller användning av filerna går det bra att maila info@well-aware-ness.se.

Om författaren
Ladda ner pressbild
Böcker av författaren