Min förlorade oskuld

Tillbaka

Min förlorade oskuld

Författare: McLaughlin/Kraus
Titel: Min förlorade oskuld
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86067-76-2
Antal sidor: 333
Utgivningsdag: 2009-08-12

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Efter ett telefonsamtal mitt i natten sitter Kate plötsligt på ett flygplan, iklädd pyjamas och vinterjacka, på väg hem till sin barndomsstad. Anledningen är Jake Sharpe, en av musikvärldens starkast lysande stjärnor – och Kates ex-pojkvän.
För elva år sedan försvann han spårlöst utan att höra av sig en endaste gång. Utom genom alla sina radiohits, som uteslutande handlar om Kate. Nu är han tillbaka i deras lilla hemstad och Kate se äntligen sin chans att konfrontera honom för åratal av utdragen och långt ifrån privat hjärtesorg.

Från författarna till den filmatiserade succéromanen En nannys dagbok kommer nu den rörande och sympatiska historien om Kate. Som måste göra ett återbesök i tonåren innan hon fyller trettio och kan börja leva livet fullt ut som en välanpassad vuxen. Men hur ska hon lyckas balansera mellan en oavslutad kärlek och att ställa saker tillrätta för alla dem som Jake har svikit, inte minst henne själv?

”Djävulskt rolig”- New York Times

”Helt och hållet tillfredställande.”
Booklist

”Den tredje romanen av McLaughlin och Kraus är på kornet en rörande historia. En bit¬terljuv uppväxthistoria med slagfärdighet och en mycket sympatisk hjältinna”
Kirkus

Om författaren
McLaughlin/Kraus

Läs mer om författaren

Böcker av författaren