Min Booky Wook

Tillbaka

Min Booky Wook

Författare: Russel Brand
Titel: Min Booky Wook
Översättare: Helen Ljungmark
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-86969-90-5
Antal sidor: 343
Utgivningsdag: 2013-02-18

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

En obarmhärtig resa med ett komiskt geni vid ratten!

”Morgonen den första april 2005 vaknade jag på ett behandlingshem för sexmissbrukare i en förort utanför Philadelphia. Medan jag kravlade mig ur den brits som påstods vara en säng, som jag dessutom förväntades sova i under de kommande trettio runklösa nätterna, såg jag att den tidigare innehavaren hade lämnat en bit tandtråd vid kudden jag gissar att den var tänkt att användas som en hängsnara till hans stackars utsvultna snopp.”

En fantastisk historieberättare, livsnjutare av stora mått, outtröttlig älskare – den kvicktungade dandyn Russel Brand lever sitt liv som om han ingick i ett viktorianskt vaudevillesällskap.

Russell lärde sig tidigt att skämta bort rädsla och misslyckanden. Han har gått från en problemfylld uppväxt som skilsmässobarn i Essex till missbrukare av droger, alkohol, sex ja, allt; kan det missbrukas har Russell Brand gjort det till att idag vara Hollywoodstjärna och en av Storbritanniens mest hyllade ståuppkomiker.

I Min Booky Wook berättar han själv den mustiga, promiskuösa, hysteriskt roliga och smärtsamt uppriktiga historien om sin berg- och dalbaneresa mot berömmelse och låter oss lära känna mannen bakom håret.

Sagt om boken:
”Killen kan skriva.”
New York Times Book Review

Om författaren
Böcker av författaren