Mediababe

Tillbaka

Mediababe

Författare: Jackie Kothbauer
Titel: Mediababe
Genre: Fakta
ISBN: 978-91-86675-82-0
Antal sidor: 224
Utgivningsdag: 2011-12-21

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Mediababe – 9 steg till spännande jobb och nya kunder!

Idag kan vem som helst synas i media. Det har aldrig funnits så många tidningar, tv-program, radioprogram, sajter, webbtv och bloggar som nu. Men hur gör man för att synas i mängden? Och hur kan man använda sociala medier för att hitta nya spännande jobb och fler kunder? Vad har EU-ministern Birgitta Ohlsson, Blondinbella och fitnessprofilen Blossom Tainton gemensamt? De har alla använt media för att bygga sina karriärer.
De är Mediababes.

Jacqueline Kothbauer är journalist och föreläsare inom personal branding och media marketing. I Mediababe – 9 steg till spännande jobb och nya kunder lär hon dig hur du på bästa sätt kan bli upptäckt och utvald i mediabruset, får attraktiva erbjudanden och hur du gör det enkelt för människor att rekommendera dig. Med 9 steg guidar hon i konsten att bygga ett personligt varumärke och ett värdefullt kontaktnät som ger intressanta jobberbjudanden och lönsamma kunder.

10 stjärnor avslöjar även hur de byggt framgångsrika karriärer och företag och ger sina inspirerande tips och råd: Blondinbella, Karin Adelsköld, Birgitta Ohlsson, Blossom Tainton, Lotta Lundgren, Isabelle McAllister, Victoria Skoglund, Ulrika Westerlund, Dr Åsa och Caroline Engvall.

Alla använder de sociala medier och personlig PR för att lyckas. Här har du handboken. De har gjort det. Nu är det din tur!

Sagt om boken:
”Varför använder man inte sådan här litteratur i skolan? Den här boken är ju kanon!”
Emelie Johnsson, student vid Linnéuniversitetet

”Oj vad jag blev inspirerad!”
Nina Jansdotter, karriärcoach

Om författaren
Jackie Kothbauer

Läs mer om författaren

Böcker av författaren