Mästaren

Tillbaka

Mästaren

Författare: Harlan Coben
Titel: Mästaren
Översättare: Helena Sjöstrand Svenn & Gösta Svenn
Genre: Spänningsroman
ISBN: 978-91-86369-38-5
Antal sidor: 350
Utgivningsdag: 2011-02-23

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Andra delen i Harlan Cobens prisbelönt serie om Myron Bolitar!

Den unga, vackra före detta tennisstjärnan Valerie Simpson vill ta sig tillbaka till den absoluta världstoppen, och det med hjälp av sportagenten Myron Bolitar. Men hennes drömmar krossas när hon blir brutalt skjuten till döds under US Open. När Myrons hetaste klient Duane Richwood, trimmad för att ta sin första Grand Slam-turnering, dyker upp i utredningen inser han att det är något som inte står rätt till. Varför finns Duanes telefonnummer i Valeries kalender när han hävdar att han inte ens känner henne?

Myron upptäcker att det finns kopplingar mellan ett sex år gammalt mord och den nu mördade Valerie. Hennes fästman, son till en senator, mördades då brutalt och en av förövarna sköts därefter ned.Polisen har lagt locket på och alla, från maffian till senatorn själv, vill att Myron ska sluta gräva i det gamla mordet. Sanningen om vad som egentligen hände är inte bara farlig – utan även dödlig. Är Myron på väg att bli nästa offer?

Mästaren är andra fristående delen i Harlan Cobens prisbelönta serie om den hetlevrade men ömsinte Myron Bolitar. Här blandas spänning med kvicka kommentarer och oväntade vändningen in i det sista.

Sagt om boken:
”Vad som skiljer Harlan Coben från mängden är kvickhet och en underhållande intrig.”
Los Angeles Times

”En fartfylld intrig, kvicka dialoger, flera överraskningar, och en upplösning som du aldrig kunde ana.”
Armchair Detective

Om författaren
Fotograf: Beatrice le Grand Ladda ner pressbild
Böcker av författaren