Marbella Club

Tillbaka

Marbella Club

Författare: Mons Kallentoft
Titel: Marbella Club
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86369-67-5
Antal sidor: 336
Utgivningsdag: 2011-11-23

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Mons Kallentofts uppmärksammade roman – nu med nytt snyggt omslag och nyskrivet förord.

Det unga kärleksparet Vladi och Kati jagas av den ryska maffian och flyr från Sankt Petersburg till Madrid. För att kunna försörja sig tvingas Kati in i prostitution på klubbarna i Madrid. När hon är förbrukad i klubbägarnas ögon söker hon sig ner till Marbella där hon letar kunder på trendiga barer och lyxhotell.
Där stöter hon ihop med svensken Mats och följer med honom till hans hotell, Marbella Club. Och där försvinner hon spårlöst. Det enda som finns kvar av henne är ett meddelande på Vladis telefon.

Vladi bestämmer sig för att resa till Marbella och leta efter de som eventuellt kan ligga bakom hennes försvinnande. En jakt tvärsigenom Europa tar sin början efter svar på vad som egentligen hänt Kati? Och samtidigt som det förflutna från Sankt Petersburg börjar göra sig påmint.

Marbella Club är en spännande thriller och en gripande kärlekshistoria i ett Europa långt från turiststråkens välputsade fasader.
Mons Kallentoft är en av Sveriges bästsäljande författare och här rör han sig världsvant mellan rika och fattiga och visar på den cynism och de avstånd som finns mellan olika delar av samhället.

Sagt om boken:
”Det finns ett driv i romanen som gör att man sträckläser den”
Svenska Dagbladet

Marbella Club kryper innanför skinnet. Kallentofts vackra, nästan poetiska språk håller mig kvar vid denna obehagliga historia. Hans målande och närvarande ord gör den omöjlig att lägga ifrån sig.”
Gefle Dagblad

”Kallentoft tränger djupt in i ett urholkat samhälles mörka hjärta. Den nattsvarta skildringen av utsatthet och utnyttjande träffar läsaren som ett knytnävsslag, kraftfullt och skoningslöst.”
Helsingborgs Dagblad

”Med Marbella Club infriar Mons Kallentoft de förhoppningar som ställdes på honom i och med Katapultpriset.”
Göteborgs-Posten