Lotus Blues

Tillbaka

Lotus Blues

Författare: Kristina Ohlsson
Titel: Lotus Blues
Genre: Thriller
ISBN: 978-91-7579-092-3
Antal sidor: 434
Utgivningsdag: 2015-03-18

Ladda ner omslag

Dagen då allt går åt helvete regnar det. En desperat man kommer till advokat Martin Benners kontor och berättar att hans syster behöver hjälp. Det är bara det att systern är död.

Innan hon tog sitt liv erkände hon fem mord. I tidningarna kallades hon seriemördare och gavs namnet Sara Texas. Nu vill brodern ge henne upprättelse – och samtidigt hitta hennes försvunne son Mio.

Martin Benner har det mesta. Karriär, kvinnor, ett litet barn. Men han har också svagheter. Framför allt är han svag för utmaningar. Och han gör en fasansfull felbedömning i jakten på sanningen. Snabbt förvandlas han från advokat till bricka i ett spel med så höga insatser att han till sist står inför den mest mardrömslika av situationer.

Lotus Blues är en hårdkokt thriller och den första delen i en serie om två.

Sagt om boken
”Man rycks snabbt med i handlingen som är så spännande att man inte kan sluta läsa. Slutet är något öppet, så nu väntar vi ivrigt på andra och avslutande delen som kommer i vår.”
Allers

”En thriller som är omöjlig att släppa. ”
Cecilia Gustavsson, Aftonbladet

”Kristina Ohlsson lyckas ovanligt väl med att göra hela historien osäker, gång på gång kommer jag på mig själv med att tänka att den där tjejen nog faktiskt ÄR skyldig. Eller inte.”
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

”I Kristina Ohlssons böcker får man ”mycket pang för pengarna”, som hon själv uttrycker det och ”Lotus blues” är inget undantag. Det är högt tempo och få transportsträckor. ”
Hallands Nyheter

””Lotus blues” är en thriller skriven i ett rappt tempo, där det man tror är sanning på ena sidan blir en lögn på andra. ”
Ölandsbladet