Kysstäckt

Tillbaka

Kysstäckt

Författare: Katerina Janouch
Titel: Kysstäckt
Genre: Erotik
ISBN: 9789175792262
Antal sidor: 214
Utgivningsdag: 2017-05-24

Ladda ner omslag

Rosanna Wildes erotiska noveller har rönt framgång och hon har blivit lite av en kändis. Hon blir flitigt uppvaktad och får många romantiska förslag. Oväntat nog kommer även ett erbjudande från Rosannas före detta man Nathan. Han bor nu med sin älskarinna, den unga Solange, men saknar Rosanna. Därför föreslår han att Rosanna ska flytta in, för att pröva på en alternativ livsstil.

Rosanna tvekar. Att återvända till Nathan är att ta ett steg tillbaka till det gamla. Det känns inte rätt. Men vad är det rätta? Hur bör man leva för att äntligen bli tillfredsställd?

Sagt om boken:
”… de har en beroendeframkallande effekt och är trevliga tidsfördriv. Kysstäckt, tillsammans med de andra två, fyller ett hål i erotikgenren: ett där det ultimata fokus ligger på sex och njutning utan en krystad handling som hamnar i vägen.”
Bloggen Lacrimamens

”Kysstäckt är nämligen en bok till bredden fylld med mycket noggrant beskriven sex … Språket är lättillgängligt och de tätt förekommande sexbeskrivningarna gör att handlingen hamnar i skymundan. Å andra sidan är det nog det som är meningen med boken.”
Yrla Dentén, BTJ-häftet nr 18, 2016