Jag vill fan leva

Tillbaka

Jag vill fan leva

Författare: Karin Björkegren Jones
Titel: Jag vill fan leva
ISBN: 978-91-7579-034-3
Antal sidor:
Utgivningsdag: 2014-09-17

Ladda ner omslag

I mina unga år bodde jag i Rom i Italien. Där kallades jag för ”golosa”, det är tydligen detsamma som att vara en extrem njutningsmänniska och en av de sju dödssynderna. 

Jag kan konsten att njuta, det kan verkligen ingen ta ifrån mig. Inte ens den jävla cancern som knackade på och nästlade sig in i min kropp sommaren 2012. 

Det här är mina tankar om ett år där mitt liv på något märkligt sätt sattes på ”on hold”. Som att få punka mitt i livet. Ett år då allt var uppochned, fyllt av mycket sorg, ledsenhet och rädsla. Men också av glädje och ett jävlaranamma. 

Tänk vad jag fick hjälp av att vara just en ”golosa”. För man kan njuta mitt i helvetet och man kan ta för sig, det vet jag allt om.

 

Karin Björkegren Jones är journalist, författare och yogalärare. 21 juni 2012 fick hon diagnosen inflammatorisk bröstcancer, en aggressiv form som krävde det tunga artilleriet: cellgifter, operation av hela bröstet, herceptin och strålning. Så här skriver Karin i sin blogg ”Yoga, mat och meningen med livet”: Torsdag 21 juni 2012 fick jag beskedet som förändrade hela mitt liv; inflammatorisk bröstcancer i mitt högra bröst. Nu mer än någonsin handlar mitt liv om yoga, mat och just meningen med livet.

I Jag vill fan leva får vi följa Karin Björkegren Jones tankar genom hennes blogg under ett år – från dagen då hon fick cancerbeskedet till hon blev friskförklarad. Utlämnande och ärligt får vi ta del av stor kämparglöd och viljan att överleva det ödesdigra beskedet.

Om författaren
Fotograf: Anneli Hildonen Ladda ner pressbild
Karin Björkegren Jones

Läs mer om författaren

Böcker av författaren