Jag är Daniel

Tillbaka

Jag är Daniel

Författare: David Larsson
Titel: Jag är Daniel
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86675-98-1
Antal sidor: 352
Utgivningsdag: 2012-06-20

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Den fristående fortsättningen på Jag är wanted!

Jag är Daniel är den fristående fortsättningen på Jag är Wanted där pseudonymen David Larsson berättar om sitt liv, hur han avancerar i sin kriminella karriär och slutligen fuckar upp allt och måste fly till Thailand. Pank, jagad och utan någonstans att ta vägen.

Det här är berättelsen om gangsterlivets hårda verklighet. Men det är också berättelsen om dess skitiga baksida: Danne är en aggressiv och farlig person som man inte vet om man kan lita på. Men han är också en ensam och fattig man som ställt till det för sig, som sitter fast på andra sidan jordklotet och längtar desperat efter sin son som han svikit.

I tjugo år levde Daniel Luthman som yrkeskriminell. Redan som sjuttonåring satt han häktad, misstänkt för planering av grovt rån. Aggressionerna blev sedan i vuxen ålder ett verktyg i hans kriminella karriär. Brotten blev hans yrke och som för alla i denna undre värld slutade det våldsamt brutalt. Två och ett halvt år i ett brinnande helvete som var värre än att sitta bakom galler, enligt honom själv.

Sagt om boken:
”En uppriktig bok från en ärlig författare.”
Gefle Dagblad

Om författaren
Ladda ner pressbild
David Larsson

Läs mer om författaren

Böcker av författaren