Inte helt perfekt

Tillbaka

Inte helt perfekt

Författare: Lucy-Anne Holmes
Titel: Inte helt perfekt
Översättare: Helen Ljungmark
Genre: Underhållningsroman
ISBN: 978-91-87319-26-6
Antal sidor: 363
Utgivningsdag: 2013-05-20

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Inte helt perfekt är den efterlängtade uppföljaren till hyllade 50 sätt att träffa den rätte, och en galet skruvad och underhållande roman!

Sarah Sargeant är tillbaka! Och äntligen har hon träffat den rätte. Den perfekte pojkvännen. Dessutom ska hon åka till Hollywood för att spela in en film. Livet leker. Men säg den lycka som varar, för Sarah vore inte Sarah om hon inte lyckades strula till det riktigt ordentligt.

När gick det egentligen på tok? Var det när hon hittade fotot av den halvnakna före detta flickvännen i sin pojkväns filofax? Eller kanske när hon fick veta att hon skulle spela in en ångande het sexscen med den snyggaste mannen i världen, någonsin? Att leva lycklig i alla sina dagar visar sig vara svårare än man skulle kunna tro.

Inte helt perfekt är den efterlängtade uppföljaren till hyllade 50 sätt att träffa den rätte. En roman som befäster Lucy-Anne Holmes som en av de bästa författarna av romantiska komedier idag.

Sagt om boken
”Underbart rolig och brutalt ärlig.”
Woman’s Own

”Den här boken fick oss att skrika av skratt från sidan ett. Om du älskade Bridget Jones kommer du att älska Sarah Sargeant också.”
Ladies First

”Släng dig ner i soffan med Inte helt perfekt av Lucy-Anne Holmes. Den här fantastiskt roliga boken om en kvinnas försök att vara lycklig i alla sina dagar finns ute nu.”
Glamour

”Omöjligt att inte skratta.”
Boktokig

Om författaren
Lucy-Anne Holmes

Läs mer om författaren

Böcker av författaren