Hungerelden

Tillbaka

Hungerelden

Författare: Jerker Eriksson & Håkan Axlander Sundquist
Titel: Hungerelden
Genre: Spänningsroman
ISBN: 978-91-86675-93-6
Antal sidor: 416
Utgivningsdag: 2011-12-21

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Poliskommissarie Jeanette Kihlbergs arbete med att lösa fallen med de döda invandrarpojkarna avbryts när en framgångsrik företagsledare mördas i Stockholm, på ett i det närmaste rituellt sätt. Flera märkliga detaljer gör att det ser ut som hämnd. Men hämnd för vad?
Psykologen Sofi a Zetterlund kopplas in för att bistå med en
gärningsmannaprofi lering. Ett arbete som blir problematiskt
då de samtidigt inlett en kärleksrelation.
Jeanettes fortsatta sökande efter den försvunna Victoria Bergman leder inte bara till internatskolan i Sigtuna utan också till Danmark och händelser i det förfl utna. Sofi a Zetterlund försöker, parallellt med sitt arbete som psykolog, att hitta tillbaka till sitt rätta jag.

Hungerelden är andra delen i trilogin om VICTORIA BERGMANS SVAGHET. Precis som succén KRÅKFLICKAN innehåller Hungerelden överraskningar, halsbrytande vändningar och ett lika oväntat slut.

Sagt om boken:
”Trilogin om Victoria Bergman är på god väg att bli ett
centralt verk i svensk kriminallitteratur.”
Sydsvenskan

”Sista delen i trilogin heter ’Pythians anvisningar’. Utkommer om ett år. Väntan blir svår. Eriksson/Axlander Sundquist utmanar deckargenren.”
Arbetarbladet

”Sopar banan med Stieg Larsson! För om ni är som jag, som knockades fullständigt av den lysande första delen ’Kråkflickan’, så lovar jag att ni inte kommer att bli besvikna
på uppföljaren ’Hungerelden’. Det är så enastående bra och så oerhört spännande att jag inte begriper hur jag ska klara av att vänta in del tre.”
Gefle Dagblad

Om författaren
Jerker Eriksson & Håkan Axlander Sundquist

Läs mer om författaren

Böcker av författaren