Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig

Tillbaka

Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig

Författare: Bodil Malmsten
Titel: Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig
Genre: Roman
ISBN: 978-91-85625-80-2
Antal sidor: 192
Utgivningsdag: 2008-10-15

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

”Den här boken har ett makalöst flyt. Meningarna bara kommer och går, allt är så lätt lätt lätt, också när hon är inne på allvarliga saker.”
Helsingborgs Dagblad

Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig är en loggbok, en journal, en dagslägesberättelse, en bildningsroman med början och slut.
En höst övergår i vinter, en vinter i förhoppning om vår. Dagarnas skum blåser undan; fakta, fiktion, elände, komik.
Världen passerar igenom människan som skriver den: förortsupproren i Frankrike, passenheten i Stockholm, The Shield, Paris Hilton, Orhan Pamuk, poesi. Och mullvadarna, dessa mullvadar i sina tunnlar under huset.

Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig är en loggbok skriven av Bodil Malmsten, där vi får följa livet i Frankrike och resorna till Stockholm. Den är rikt illustrerad med fotografier och illustrationer av författaren.

”Det är sympatiskt, det är lättviktigt, det är smått beroendeframkallande – och fortsättningen finns förstås redan på nätet.”
Kristianstadsbladet

Hör bara hur ditt hjärta bultar i mig är en bok att skämma bort sig med och att må bra med.”
Hallandsposten

”Att läsa Bodil Malmsten är en njutning; hon kan skriva om vad som helst och det blir nästan alltid tänkvärt, vackert – och underhållande. Rolig form med funderingar kring det mesta, illustrerat med egna fotografier.”
Expressen

”En ny, för övrigt riktigt snygg, bok i samma anda som Priset på vatten i Finistère och Det är ingen ordning på mina papper. Det händer inte så mycket egentligen, Malmsten är melankolisk, småtjurig, glad ibland men framför allt på bästa formuleringshumör.”
Stockholm City

”Jag älskar att läsa Bodil Malmsten eftersom hon är så skicklig på att vara så där lagom privat så det blir igenkänningsbart, och samtidigt ventilerar hon sina åsikter om stort och smått.”
Jönköpings-Posten

”Sammanfattningsvis kan sägas att en bok av det här slaget är lite av en balansgång på slak lina; den platta och pratiga avgrunden ligger hela tiden snubblande nära. Bodil Malmsten förtjänar beröm, inte bara för att hon lyckas med konststycket utan också för att hon vågar sig på det.”
Svenska Dagbladet

”Sådana här böcker behövs, böcker som inte är för tjocka, inte för smala, inte innehållslösa och inte kräver allt igenom koncentration.”
Västerviks-Tidningen

”Det är poesi i ord och bild, en Malmstensk blandning, fylld av humor och tankfullhet.”
Eskilstuna-Kuriren

”Det är underbart att läsa en bok som är så förkrossande välskriven.”
Go’ kväll, SVT, Ingalill Mosander