Hon som ser

Tillbaka

Hon som ser

Författare: Eva Wiklund
Titel: Hon som ser
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-7579-125-8
Antal sidor: 354
Utgivningsdag: 2015-09-16

Ladda ner omslag

Ett kallt sovrum och en skräckslagen fyraåring. Det var så det började. Varför byns original så ofta sa att hon ”hade gåvan”, skulle hon förstå först långt senare. Då hade hon gett upp karriären som diakon och bestämt sig för att gå sin egen väg.

Det här är en ovanligt öppenhjärtig bok om hur krångligt, dråpligt och annorlunda livet kan bli för den som har mediala förmågor. Det är också en feelgoodberättelse om en överraskande vanlig, rolig och jordnära sierska och småbarnsmamma. Anna-Lena Vikström bjuder både på sig själv och på många tips för den som vill lära sig att följa sin intuition.

Sagt om boken
”En öppen, levande och spännande bok som man inte gärna vill lägga ifrån sig. Det här är en bok som kan fånga även den mest skeptiska.”
Nya Kristinehamnsposten”Naket, enkelt och fascinerande om ett märkligt fenomen”
Kurt Nurmi, Pockettidningen R

”Man behöver inte tro på andar för att tycka om den här boken, den ligger som en varm bubbla inom mig när jag lägger den ifrån mig! Det här är en kärleksfull, spännande och innerlig berättelse som jag varmt rekommenderar. Språket flyter lätt och som läsare känner man sig delaktig och närvarande. Några kalla kårar bjuder den också på.”
Kim M Kimselius, författare och bokbloggare”En rak och ärlig beskrivning av hur det är att leva med den mediala gåvan. Förmedlad med kärlek och värme.”
Tidningen Nära
”En spännande och intressant berättelse om en ovanlig kvinna. Jag har inte tidigare läst något om en sierska/medium som så ’rakt på sak’ och i vissa delar väldigt utlämnande beskriver sitt liv. Ibland sitter man och skrattar för sig själv och ibland fasar man. Jag kan varmt rekommendera boken ¬– skriven med humor och med glimten i ögat!”
Kerstin Kullmann, Boktipset

Om författaren
Böcker av författaren