Hollywood Girls Club

Tillbaka

Hollywood Girls Club

Författare: Maggie Marr
Titel: Hollywood Girls Club
Översättare: Katarina Falk
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86675-71-4
Antal sidor: 368
Utgivningsdag: 2011-10-19

Ladda ner omslag

Titeln är slut hos förlaget.

”Syrligt skriven underhållning. Marr känner helt klart till sitt Hollywood.” Boston Globe

Det här är Los Angeles från insidan, med glamour, skandaler, viljor av stål och ändå starka vänskapsband under fasaden. Men det är trots allt en stor utmaning att klättra till underhållningsindustrins topp… särskilt i högklackat. De vet de tre väninnorna Jessica, Celeste och Lydia.

Jessica är überagenten med de hetaste och mest krävande klienterna, känd för att inte backa i någon förhandling men som lever i ett kärlekslöst förhållande. Celeste, den mest lysande stjärnan på filmduken och kvinnan alla män drömmer om, utom kanske just hennes egen man som lämnat henne för en ny ung skådespelerska. Lydia är producenten med den magiska touchen som lyckas med allt hon företar sig, tills den dagen det nya projektet stoppas och nästan rinner henne ur händerna. Tillsammans med den naiva manusförfattaren Mary Anne kämpar de för att nå sina mål och för att hålla sig kvar på Hollywoods A-lista.

Hollywood Girls Club är en berättelse om oslagbar vänskap som fångar essensen av allt som är Hollywood – glittret, flärden, skandalerna och glamouren.

Sagt om boken
”Fångar perfekt det galna livet bakom kulisserna i Hollywood.”
Suzanne Hansen, författare

Om författaren
Böcker av författaren