Hittebarnet

Tillbaka

Hittebarnet

Författare: Katerina Janouch
Titel: Hittebarnet
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86675-36-3
Antal sidor: 464
Utgivningsdag: 2011-06-22

Ladda ner omslag

Tredje romanen om Cecilia Lund – Katerina Janouch är tillbaka!

I Hittebarnet har Cecilia precis upptäckt att hon är gravid. Sommaren står i full blom och det är mycket som ska ordnas. Barnkalas, semester och en weekendresa på tu man hand med maken John. Graviditeten är lika oväntad som förvirrande för Cecilia. Är äktenskapet tillräckligt stabilt för att klara av ännu ett barn?

Privatlivet är turbulent, men mycket händer även på förlossningen. En sen kväll hittar Cecilia ett övergivet barn på marken utanför sjukhuset. Vem har lämnat barnet – och varför? I sina försök att besvara gåtan utsätter sig Cecilia själv för stora risker. Både kroppsligt, men även känslomässigt.

Sagt om boken:
”Relationsexperten Katerina Janouch har i den tredje romanen om barnmorskan Cecilia Lund återigen lyckats fånga vardagens dramatik. Uppslukande läsning med inslag av både glädje och sorg. Det finns bara tre ord: Missa Den Inte!”
Allas

”Tio böcker ska det bli, det är bara att börja tjoa efter nummer fyra nu då. Längt.”
Bokhora

”Jag vill läsa mer om henne. Och jag gillar fortfarande det väldigt läsvänliga formatet på boken! Snällt och mjukt. ;-)”
Enbokomdagen.blogspot.com

”Nu blir det full pott igen, men vad gör jag om nästa bok blir ännu bättre än fem? Då får jag väl göra som min fröken gjorde i småskolan: sätta en guldstjärna i kanten. Tack Katerina för att du och dina böcker finns! Betyg 5/5”
Kristina Simars bokblogg