Heja, heja!

Tillbaka

Heja, heja!

Författare: Martina Haag
Titel: Heja, heja!
Genre: Roman
ISBN: 978-91-87319-15-0
Antal sidor: 192
Utgivningsdag: 2013-03-18

Ladda ner omslag

”På ett oefterhärmligt Haagskt sätt får du veta hur du kan gå från trött lunkare till att faktiskt genomföra ett maraton. Peppande och humoristiskt guidas vi genom med- och motgångar, och en runda i spåret känns nästan lockande.” Må Bra

Andaktsfullt sätter jag på mig springkläderna. Jag tänker börja försiktigt och inte göra det klassiska nybörjarmisstaget. Många sticker ju ut och tokspringer två mil det snabbaste de kan, kräks, gråter och hatar löpning resten av livet. Jag tänker börja på helt motsatt sätt. Jag ska springa enormt långsamt idag, och bara hålla på tills jag känner att det inte är kul längre, tills det gör ont eller blir obehagligt. Jag ska testa hur långt jag orkar springa utan att stanna, och sen kan jag gå tillbaks hem igen. Bra. Brabrabra.

Tolv minuter! Jag sprang i tolv minuter utan att stanna. Fan, vad jag är bra. I morgon blir det tretton. Det måste gå. Kan jag tolv, så måste jag kunna tretton.

Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen.

Sagt om boken:
”Kul läsning om att gå från soffpotatis till sprinterstjärna.” C/o Hannah & Amanda

”Jag har verkligen fått lust av den här boken … Det här är en toppenbok för er som gillar att springa och ut och röra på er för här kan man verkligen få resultat.”
Anders Timell, Äntligen Morgon Mix Megapol

”Extremt underhållande.”
P4 Extra

”Känner man för att få lite uppbackning i motivationen och lite idéer om hur man ska förverkliga det här löparlivet kan man läsa den här.”
Tilde de Paula, TV4 Nyhetsmorgon

Heja, heja! är en krönikesamling om löpning i vardagslivets ekorrhjul med en stor dos igenkänning.” Östersunds-Posten

”Det här är Martina Haag i högform!”
Kenneth Gysing, Femina