Gamla Stan-morden

Tillbaka

Gamla Stan-morden

Författare: Lars Bill Lundholm
Titel: Gamla Stan-morden
Genre: Spänningsroman
ISBN: 978-91-86067-68-7
Antal sidor: 448
Utgivningsdag: 2010-10-20

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Den fjärde delen i Lars Bill Lundholms hyllade deckarserie om kommissarie Hake.

När den lika omstridde som kände skådespelaren Peter Branting hittas död utanför sin bostad i Gamla Stan ställs den egensinnige kriminalkommissarien Axel Hake inför ett av sina mest spektakulära fall. Händelsen väcker enorm uppmärksamhet och Hake tvingas hantera såväl den upphetsade pressen som sin opportunistiske chef Seymour Rilke. Dessutom upptäcker Hake att charmören Branting haft kontakt med Hanna – hans Hanna.

Gamla Stan-morden är den fjärde delen i Lars Bill Lundholms hyllade deckarserie om kommissarie Hake. Efter Östermalm, Södermalm och Kungsholmen är det nu Gamla Stans tur att utgöra spelplats för ett mord som leder Hake in i kretsen av mycket kända skådespelare och kulturpersonligheter med verkliga förebilder. Som vanligt bjuds här skickligt intrigmakeri, stämningsfulla miljöskildringar och stark spänning, men också mycket humor och diabolisk berättarglädje i skildringen av teatervärlden.

Sagt om boken:
Gamla Stan-morden är den klart bästa i serien. Det är riktigt spännande och de drygt 400 sidorna skriker efter att bli slukade.”
Värmlands Folkblad

Om författaren
Fotograf: Ten Hooper
Lars Bill Lundholm

Läs mer om författaren

Böcker av författaren