Floder av röd jord

Tillbaka

Floder av röd jord

Författare: Natasha Illum Berg
Titel: Floder av röd jord
Översättare: Ninni Holmqvist
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-86969-06-6
Antal sidor: 224
Utgivningsdag: 2011-10-19

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Natasha Illum Bergs självbiografiska roman – Floder av röd jord!

24 år gammal reste Natasha Illum Berg till Tanzania för att förverkliga sin dröm – att bli storviltsjägare. Det var hennes längtan efter äventyr och det stora intresset för jakt som förde henne dit. Men det var inte helt självklart som kvinna att ge sig in i den mansdominerade jägarvärlden och Natasha fick till en början kämpa hårt mot fördomar och att bli accepterad som professionell storviltsjägare.

Floder av röd jord är en storslagen skildring av den östafrikanska naturen, om hur det känns när man står öga mot öga med en attackerande buffel, om känslan av att vakna upp med den ofantliga, stjärnbeströdda afrikanska natthimlen över sig och om rädslan när en människoätande leopard är lös på savannen. Här beskriver Natasha Illum Berg öppenhjärtat om kampen att bli tagen på allvar som kvinnlig storviltsjägare och om passionen till sitt yrke och landet hon bor i.

Natasha Illum Berg har skrivit flera böcker efter den självbiografiska debuten Floder av röd jord och under hösten 2011 är hon aktuell med sin senaste bok Vildsnår, samt även reality-serien ”Mot alla odds” på tv.

Om författaren
Natasha Illum Berg

Böcker av författaren