Falleri, fallera, falleralla

Tillbaka

Falleri, fallera, falleralla

Författare: Carin Gerhardsen
Titel: Falleri, fallera, falleralla
Genre: Deckare
ISBN: 978-91-7579-154-8
Antal sidor: 428
Utgivningsdag: 2016-03-16

Ladda ner omslag

Conny Sjöberg och hans team är svårt prövade av både yttre omständigheter och interna stridigheter. Atmosfären är så mättad av sorg och ilska att det nästan är med lättnad de bereder sig på att möta en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin upplevt.

Två personer har mördats på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Men det är ändå bara början på en våldsspiral av oanade proportioner, där spåren ledet tillbaka till en kedja av tragiska händelser många år tidigare.

Falleri fallera falleralla är den åttonde och avslutande delen i Carin Gerhardsens framgångsrika serie om Hammarbypolisen. En rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris.

Sagt om boken

”Ett avslutande fyrverkeri.”
DN

”Jag är fullkomligt slut. Helt utmanglad. Precis som Gerdin och kompani. Vilken läsupplevelse. Vilken spänning. Det är verkligen sällan som man får uppleva något sådant.”
Inger Frimansson

”Av alla dessa svenska deckardrottningar som vi begåvats med de senaste decennierna är frågan om inte Carin Gerhardsen numera tillhör de mest läsvärda. Hon är skicklig i sitt intrigbygge och skapar kittlande cliffhangers.”
Östran

”Sätter punkt med crescendo…Gerhardsen är en god skildrare av både människor, relationer och miljöer i Stockholm. Hon lyckas dessutom få till en intrig som leder till ett nackhårsresande och blandvändarkrävande dubbelcrescendo på slutet.”
Östersunds-Posten

”Det är välskrivet och författaren håller tempot uppe hela vägen.”
Borås Tidning

 Falleri fallera falleralla är en värdig avslutning på en omtyckt bokserie.”
Ölandsbladet

”… oavbrutet spännande… nödvändigt nagelbitande att sträckläsa.”
UNT

”Hon slutar med en riktig höjdare. Läs den! Och naturligtvis dess föregångare.”
Norran

”Intelligent och med ständigt stegrad spänning… hon är svenska kriminalgenrens drottning.”
Södermanlands Nyheter

”Gerhardsen sparar inte på våldet och den mänskliga tragiken. Det är välskrivet och författaren håller tempot uppe hela vägen.”
Borås Tidning/Blekinge Läns Tidning