En sommar på luffen

Tillbaka

En sommar på luffen

Författare: Eli Åhman Owetz
Titel: En sommar på luffen
Genre: Feelgoodroman
ISBN: 9789175791784
Antal sidor: 298
Utgivningsdag: 2016-05-18

Ladda ner omslag

En vild idé ….När trettioårskrisande Anna-Lisa ramlar över romanen ”Vägen till Klockrike” på en loppis tar hennes liv en ny vändning. Hon fascineras av berättelsen om luffaren Bolle och bestämmer sig för att själv gå på luffen i Sommarsverige. Skaffa sig mat och husrum genom att måla staket och klippa gräs. Tjäna pengar på det hon är allra bäst på, att fynda dyrgripar på loppis och sälja vidare. Fundera över vad hon vill göra med resten av sitt liv.

Och kanske finns där ute någonstans en kille för henne?

En omöjlig man ….Men den flirtiga raggaren som ger Anna-Lisa lift i sin risiga Cheva är verkligen så långt från drömkillen man kan tänka sig. Hur kan någon vara så irriterande?

En sommar som förändrar allt …När luffen går mot sitt slut har Anna-Lisa vandrat många mil genom Roslagen, Norduppland, Bergslagen och Östergötland. Hon har mött både snälla och farliga människor, jobbat sig fram och sovit under stjärnorna.

Och tagit ett beslut som förändrar hela hennes liv.

En sommar på luffen utspelar sig före de tidigare utgivna böckerna i Anna-Lisa-serien, Anna-Lisas Antik och Flickorna i speceriaffären.

Sagt om om boken:
”Riktigt bra feelgoodläsning!”
Hemmets Veckotidning

”En feelgoodroman med hög charmfaktor!”
Bloggen Boklysten

”Eli Åhman Oweta har träffat mitt i prick i en lättsamhetsgenre, där det är lika lätt att vara för överdriven, för torftig, för klen i handlingen och språk. Owetz är ingetdera. Handlingen, dialog och språket i största allmänhet är i perfekt balans.”
Upsala Nya Tidning, om Anna-Lisas Antik

”Böckerna om Anna-Lisa är välskriven feelgood om kärlek, kvinnlig vänskap och livet på landet. Berättelserna har också en twist av besk humor…”
Benitas bokblogg, om Flickorna i speceriaffären

 

 

 

Om författaren
Fotograf: Staffan Huss Ladda ner pressbild
Eli Åhman Owetz

Läs mer om författaren

Böcker av författaren