Drama

Tillbaka

Drama

Författare: Sylvia Day
Titel: Drama
Översättare: Helen Ljungmark
ISBN: 978-91-7579-004-6
Antal sidor: 288
Utgivningsdag: 2014-03-24

Ladda ner omslag

London i slutet av 1700-talet. Det har gått fyra år sedan Elizabeth övergav Marcus vid altaret, men han har ännu inte kommit över sorgen. När de två åter möts är Elizabeth nybliven änka, och i fara på grund av en kodad dagbok som hennes make lämnat efter sig.

Det blir ett perfekt tillfälle för Lord Marcus att ta Lady Hawthorne under sitt beskydd – och försöka förföra henne tills dess hon inser att han är hennes livs stora kärlek. Bland spionage och mordgåtor möts de två i en sensuell kamp, där alla vapen är tillåtna.

Sylvia Day är New York Times-bästsäljaren vars romaner har översatts till över 30 språk. Den tredje och sista boken i den fristående serien är lika spännande som förförande. Det är en välskriven nervkittlare och omöjlig att lägga ifrån sig.

Tidigare utgiven på svenska i pocket finns Synda och Älska, erotiskt laddade berättelser i historisk miljö om kärlek och svek, makt och lust.

Sagt om boken:
”Perfekt för läsare som vill ha sina historiska romaner fyllda av fängslande passion och farlig dramatik.” American Library Association

”Galet underhållande!” Booklist

”Superhet läsning med en spännande intrig.” Romance Reader at Heart

”Allt du någonsin kan önska: vackra miljöer, starka karaktärer och härliga kärleksscener.” A Romance Review