Dingo Dingo

Tillbaka

Dingo Dingo

Författare: Leif Eriksson, Bob Hansson, Martin Svensson
Titel: Dingo Dingo
Genre: Roman
ISBN: 978-91-86369-80-4
Antal sidor: 256
Utgivningsdag: 2012-02-22

Ladda ner omslag

Den manliga frigörelsen är här!

Många har läst boken eller sett filmen Fight Club, den om män som träffas i smyg och slåss. Det här är romanen om män som träffas i smyg och kramas!

Henrik älskar verkligen sin hustru. Han vill att hon ska vara nöjd, vill vara henne till lags. Men det är svårt, hon blir så lätt arg. Och då slår hon honom.
Hampus har fortfarande inte vågat berätta för Lina att han inte fått några uppdrag på flera månader. Inte heller vet Lina att han gjort av med alla deras pengar – Linas arv!
Olof skulle så gärna vilja tala med någon, om sin bror, om allt. Men vem skulle det vara? Sin fru orkar han knappt se i ögonen längre, där ser han bara hennes besvikelse på honom.

Dessa män, och några till, får en inbjudan till en förbryllande fest som kommer förändra dem för alltid. Innan de träffas där finns det inte på kartan att just de skulle kramas med varandra. Men det gör de. Och de vill inget annat.
Dingo Dingo är den fantastiska historien om några män som äntligen reser sig, tar kontroll över sina liv och våga känna efter vad det är de egentligen längtar efter.

Sagt om boken:
”En befriande tokrolig ton hålls boken igenom.”
Dalarnas Tidning

Om författarna
Fotograf: Bingo Rimér Ladda ner pressbild
Leif Eriksson

Läs mer om författaren

Fotograf: Bingo Rimér Ladda ner pressbild Fotograf: Bingo Rimér Ladda ner pressbild
Martin Svensson

Läs mer om författaren

Böcker av Leif Eriksson
Böcker av Bob Hansson
Böcker av Martin Svensson