Diagnos: Duktig

Tillbaka

Diagnos: Duktig

Författare: Ernsjöö Rappe & Sjögren
Titel: Diagnos: Duktig
Genre: Fakta
ISBN: 978-9185625-73-4
Antal sidor: 154
Utgivningsdag: 2008-03-12

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

När Diagnos: Duktig kom ut första gången blev den genast en stor succé. Många ville veta mer om den sjukliga duktigheten som gör att unga kvinnor går sönder redan i början av sitt yrkesverksamma liv. Frågor som: Var kommer beteendet ifrån? Vad gör man åt sin duktighet? Måste man sluta vara duktig? är något som diskuteras flitigt i denna bok som ständigt finner nya läsare.

Denna reviderade pocketupplaga av Diagnos: Duktig ger inte bara råd och inspiration till de sjukligt duktiga flickorna utan även till personer i deras närhet. Vi får träffa de sex unga tjejer som författarna djupintervjuade i originalutgåvan och höra hur deras liv ter sig två år efter det att de ändrat sina kravfyllda livsstilar. Denna reviderade utgåva har också bland annat utökats med ett extra kapitel med fler verktyg för att ta sig ur duktighetsfällan.

Tinni Ernsjö Rappe och Jennie Sjögren debuterade med boken Diagnos: Duktig och har även skrivit en uppföljare, Lycka till! Om balans i livet och andra floskler, om att vara duktig och att må bra samtidigt.

Om författaren
Ernsjöö Rappe & Sjögren

Läs mer om författaren

Böcker av författaren