Det opålitliga hjärtat

Tillbaka

Det opålitliga hjärtat

Författare: Morgan Larsson
Titel: Det opålitliga hjärtat
Genre: Komedi
ISBN: 978-91-7579-101-2
Antal sidor: 426
Utgivningsdag: 2015-04-15

Ladda ner omslag

När Love äntligen får beskedet han drömt om i hela sitt liv reagerar han inte alls med den eufori han trott. Tvärtom. Han får panik och drabbas av ett hjärtstillestånd. Som genom ett under överlever han, men förbjuds av läkaren att ha sex eftersom det kan få hjärtat att stanna för alltid.

Istället för att ta det lugnt börjar Love leva som om varje dag vore den sista, och plötsligt vill alla ha honom. Läkaren vill åt hans hjärta i forskningssyfte. Kvinnor attraheras som aldrig förr. Och han som alltid varit osäker i relationer börjar dejta flera kvinnor samtidigt.

Love har sitt livs sommar, tills relationskarusellen snurrar igång något som skakar hans tillvaro i grunden. Med döden och kärleken flåsande i nacken tvingas han balansera på gränsen mellan sanning och lögn, vänskap och kärlek, tillit och svek. Allt för att förhindra en tragedi.

Det opålitliga hjärtat är en humoristisk roman om mänskliga relationer, medicinska under och livets oväntade vändningar.

Sagt om boken
”Med en vidlyftig fantasi beskriver Morgan Larsson Loves liv på ett roligt sätt … en läsvärd bok om kärlek, vänskap och relationer – beskrivet med en stor portion humor.”
Skaraborgs Allehanda

”En relationskomedi med väldigt tillskruvade relationer.”
Norran

”Det är en rolig, varm roman och en sann bladvändare …”
Tidningen Mama

”Det opålitliga hjärtat är en finurlig och fantasifull historia. Morgan Larsson är full av roliga och lite absurda idéer.”
Smålandsposten

Om författaren
Fotograf: Karin Törnblom
Morgan Larsson

Läs mer om författaren

Böcker av författaren