Det krävs tusen vackra ord

Tillbaka

Det krävs tusen vackra ord

Författare: Rose Marie Bouw
Titel: Det krävs tusen vackra ord
Genre: Roman
ISBN: 978-91-7579-124-1
Antal sidor: 270
Utgivningsdag: 2015-08-19

Ladda ner omslag

Den morgonen Ulrika ställer sig på vågen och ser 143 kilo har en gräns passerats och förlamningen bryts. Hon betraktar sina tre små pojkar som leker på vardagsrumsmattan. Ulrika tar sin handväska, går ut genom dörren och lämnar sitt liv bakom sig.

Molly är sju år. Fröken säger att hon har en vild fantasi när hon berättar om monstren under sängen. Monstren som kom fram när mamma dog. Med sina fräknar och sin porlande nyfikenhet korsar Molly Ulrikas väg. Ulrika väntar på att få dö, Molly på att livet ska börja igen.

Det krävs tusen vackra ord är en berättelse som letar sig rakt in i hjärtat med en känsla av både värme och vemod. Det är en roman som stannar kvar långt efter att den sista sidan är läst.

Sagt om boken
”Rose Marie Bouw har skrivit en otroligt bra bok, unik, fängslande, med ett alldeles eget språk. Det krävs tusen vackra ord är en bok som det kommer att talas om.”
Kim M. Kimselius, författare

”Det krävs tusen vackra ord är en underbar bok. En bok att älska!”
Boktokig

”En väldigt bra och mycket stark historia.”
Jenniesboklista

”Det krävs tusen vackra ord berörde mig djupt och där finns också en hel massa tankar som jag kommer att bära med mig länge efter att jag nu läst boken. Och vissa av de raderna borde man egentligen läsa och fundera över varje morgon – så vackra är de.
Det krävs tusen vackra ord hamnar nu direkt bland mina årets favoriter.”
Boklysten

”Det här är en intelligent skriven bladvändare med ett av marknadens vackraste bokomslag.”
Dagensbok.com

Om författaren
Fotograf: Jan Moll Ladda ner pressbild
Rose Marie Bouw

Läs mer om författaren

Böcker av författaren