Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv

Tillbaka

Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv

Författare: Kajsa Ingemarsson
Titel: Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv
ISBN: 978-91-7579-010-7
Antal sidor: 245
Utgivningsdag: 2014-04-21

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Ju mer medveten du blir om ditt skapande, desto mer kan din utveckling styras mot positiva upplevelser, utveckling, livsglädje, känslor av meningsfullhet, delaktighet och rent av magi.

Kajsa Ingemarsson är en av landets mest uppskattade författare med en lång rad framgångsrika romaner bakom sig. Genom att visa att vi alla kan utvecklas och förändras, att det aldrig är för sent och att modet att gå vidare finns inom oss har hon förmedlat hopp, livsglädje och ibland tankeväckande utmaningar till sina läsare. I Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv vidareutvecklar och fördjupar dessa teman.

Baserad på egna upplevelser och erfarenheter presenterar hon i boken sina tankar kring hur vi kan öppna oss för den skapande kraften och öka vår förmåga att ta emot inspiration.
Boken, som innehåller rikligt med exempel, är indelad i sju delar: Du är kreativ!, Din inre vägledning. Det stora nätverket, Den magiska gnistan, Konsten att komma vidare, Vad hindrar dig? och Slutet gott, allting gott.

Läsarröster om boken:
”Helt underbar, så rätt i tiden och precis dessa tankar jag själv går omkring och tänker… Det är en sådan där bok som man borde läsa ett par sidor varje dag och när den är slut kan man börja om för visheten kan återupptäckas igen och igen.”

”En fantastiskt bra bok som berör på många olika plan.”

”Boken är ett bra redskap, någonting att hålla sig i.”

”Har läst Den magiska gnistan en gång och läser nu om den. Den är såååå bra och jag känner mig hemma i tankarna du beskriver. Jag vill leva mitt liv äkta och fantastiskt!”

”En kraftfull ändå mjuk vägledning till högre medvetenhet och kreativitet. Jag är övertygad om att boken kommer att inspirera och ge näring till många. Jag blev alldeles lycklig över att ta del av all visdom som ryms i den här boken. En påminnelse om hur vackra vi är och hur vi kan hitta och se på vår kraft på ett mer fokuserat och potent sätt. En komplexitet som Kajsa beskriver på ett okomplicerat sätt!”

”Så ren, så sann och vacker. Tack.”

Den magiska gnistan ger mig så mycket, energi, nya tankar, och inte minst en bättre självkänsla efter skilsmässa och utbrändhet.”

Om författaren
Fotograf: Anna-Lena Ahlström Ladda ner pressbild
Kajsa Ingemarsson

Läs mer om författaren

Böcker av författaren