Den förlorade sonen

Tillbaka

Den förlorade sonen

Författare: Dean Koontz
Titel: Den förlorade sonen
Genre: Skräckroman
ISBN: 978-91-86675-52-3
Antal sidor: 480
Utgivningsdag: 2012-10-24

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Du tror att du känner till legenden – men så här har du aldrig tidigare skådat den. Mysteriet, myten och skräcken är tillbaka med historien om Frankenstein.

En seriemördare härjar i New Orleans och kriminalinspektör Carson O´Connor och hennes kollega Michael Maddison gör allt för att få fast mördaren. Offren har alla blivit utsatta för kirurgiska ingrepp där kroppsdelar och inre organ avlägsnats. Polisen har inte många spår att gå efter men de måste agera snabbt, tiden är knapp och allt tyder på att mördaren kommer att slå till igen.
I skymningen återvänder Deukalion till New Orleans. Mer monster än människa, en fasansfull hemlighet skapad att lyda sin härskare, träder han ut ur skuggorna fast besluten att fånga mördaren och avslöja ett mer än två hundra år gammalt mysterium. Mysteriet Frankenstein.

Bästsäljande författaren Dean Koontz är här tillbaka med sin tolkning av den klassiska historien om Frankenstein. Den förlorade sonen är första delen i en fristående serie.

Sagt om boken:
”Med iskalla och levande detaljer håller Koontz läsaren på halster, samtidigt som resan mot den ultimata hädelsen påbörjas!”
California Literary Review

”Övertygande läsning med en gastkramande upplösning.”
Publishers Weekly

”Magiskt.”
New Orleans Times-Picayune

Om författaren
Böcker av författaren