Casanovas kvinna

Tillbaka

Casanovas kvinna

Författare: Åsa Hellberg
Titel: Casanovas kvinna
Genre: Biografi
ISBN: 978-91-86067-96-0
Antal sidor: 288
Utgivningsdag: 2010-02-17

Ladda ner omslag

Titeln är slutsåld hos förlaget.

Efter en tids singelliv vill Lotta börja träffa någon igen. Hon börjar nätdejta och får snabbt kontakt med Jonas. Den första riktiga träffen går fantastiskt och fjorton telefonsamtal, fem sms och tre mejl senare står han i hennes kök och gör köttfärssås. Allt rullar på i ett lyckorus. Jonas är helt enkelt en drömprins!

Men så upptäcker Lotta att Jonas har kvar sin annons på Match.com och att han är online. Under affärsresan? På en lördagskväll? Jonas ger henne en förklaring men sedan dyker nästa märklighet upp och nästa och nästa. När hon till sist ser mängden med sms från olika kvinnor i Jonas mobil misstänker hon att något är fel. Väldigt fel.
Vem har hon släppt in i sitt liv? Jonas, hennes underbare Jonas, är sexmissbrukare. Lottas tillvaro faller samman. Men i stället för att ge upp, kämpar hon vidare, för att rädda sig själv och mannen som hon på något sätt fortfarande älskar.

Casanovas kvinna är Åsa Hellbergs sanna historia. Ärligt, osminkat och uppriktigt berättar hon om toppar och bottnar, om svarta djup och hur man med hårt arbete och bra hjälp kan ta sin älskade och sig själv upp ur helvetet som bedragen och i förlängningen medberoende till en sexmissbrukare.

Sagt om boken:
”Väl värd att läsas”
Jenny Östergren, Tv4

”En brutalt bra bok. En skakande läsning för män och kvinnor.”
Lasse Anrell, Aftonbladet

”Det här är en sann historia. Åsa Hellberg skriver ärligt och sårigt om stor kärlek och djupa svek.”
SOLO, 4 S i betyg

Om författaren
Åsa Hellberg

Böcker av författaren